Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

27 Aralık 2012 Perşembe

Hobbit



Geçtiğimiz pazartesi günü ailecek Hobbit filmine gittik. Annemle babamı biz zorlamış olabiliriz, hatta çıktıklarında " başımız ağrıdı, 3 boyutlu bende baş ağrısı yaptı, şimdi bu filmin konusu neydi, biz böyle şeylerden hoşlanmıyoruz kızım pikniğe falan gidelim sinemaya kendiniz gidin"  demiş de olabilirler. Ama biz çok beğendik :) 3 boyut gözlüğünü ayrıca satıyorlar, modelini de Rayban Wayfarer modeline benzetmişler, tüm sinema seyircileri olarak, facebook profil fotoğrafı çekmek için kapalı alanda gözlük takan artistlere benziyorduk :)))
      Film başlayınca o klasik Yüzüklerin Efendisi müziği ile başladı ya, ben çok heyecanlandım :) Çok seviyorum o üçlemeyi. Hatta bi çok repliğini ezberlemiş de olabilirim :) Hobbit Yüzüklerin Efendisi kadar heyecanlı, akıcı değildi ama yine de çok güzeldi :) Tavsiye ediyorum.

 Benden filmleri puanlandırmam istense,

*Yüzük Kardeşliği (10 üzerinden 9)
*İki Kule (10/ 8)
*Kralın Dönüşü (10/ 10)
*Hobbit (10/ 7) alırdı :)

İşte o beni heyecanlandıran müzik :) ( The Shire)




4 yorum:

  1. bende kızımla gittim ve bayıldım inşallah devamı gelir ,evet 3 liraya gözlük satıyorlar,yoksa aynı şehirde miyiz?neyse devamı olacak herhalde değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Ben Ankarada yaşıyorum aynı şehirde olabiliz belki de :) Devamı olacakmış, üçleme halinde aynı şekilde :) Bilbo Baggins başrol karakteri, ben her ne kadar elfleri bolca görmeyi hayal etsem de bolca cüceler var filmde :(

    YanıtlaSil
  3. annenle babanı tebrik ediyorum :D benimkileri hayatta götüremezdim herhalde :)
    film için de benim tarzım değil malesef..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz de öyle yaptık canım, çıkınca teşekkür ettik tamam bu sondu dedik :)) ben severim fantastik filmleri ama sevmeyeni de çok tabiki zevk meselesi :)

      Sil