Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

22 Aralık 2012 Cumartesi

Çok Güzel Bir Gün; "Bebeğimizi Beklerken" :)

Yine benim orijinal ablam, durmamış internetten sofra süslemeleri, ilginç kanepeler, bebek kutlamaları falan araştırmış :) Bunları görünce çok beğenmiş. Bizlere de gösterdi, bunları uygulamak istediğini anladım zaten :) Bize bir bahane gerekiyordu. Tanıdıklarımızın bebeğin odasını görmek istemeleri üzerine bir öğlen çayı düzenlemeye karar verdik. Bebeğimizin odasını gezip hayır duaları edip beraber güzel vakit geçirmekti niyetimiz :) Benim derslerimin ve stajlarımın çok yoğun olmasından dolayı, çoğu hazırlığı ablam yaptı. Modern isimleri baby shower falan ama, biz öyle birşey yapmadık. O kadar masrafa da girmedik. Yapılanlar gösterişli olsa da gerçekten çok fazla vakit harcamadık ve kolayca hazırladık bu güzellikleri :)


Bebek arabalı kapı süsümüzü hastaneye götürceğimiz için deforme olmasını istemedik ve 5 dakikada bu kapı süsünü  hazırayıp dış kapıya astık :))

Bunlar yemeklere taktığımız "afiyet olsun" çubukları :)

Bloğumda daha önce paylaştığım peçete katlama tekniğiyle katlanmış, yazıcıdan çıktı alarak hazırlanmış peçete halkalarıyla süslenmiş peçeteler :)



 Ahmet Efe'nin ilk aydan, içinde bulunduğu son aya kadarki ultrason resimleri. Kurdele ile çamaşır ipi yapıp, minnak mandallarla tutturduk :)



 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ... :)))


                                        Kakaolu muhallebiler ve içlerinde rulokatlar :)


Ayy en çok bunları sevdim. Uğur böcekli kanepeler :) Eti tadında diye bir bisküvinin üzerine labne sürdük. Gövdeleri çeri domates, başları yarım zeytinden, benekleri susamdan :)
 Poğaçalar ve kısır :)))


Olmazsa olmaz yaprak sarması :)


Vee hediyeler :) Bez pasta benden, en soldaki dekupajlı sabunlar ablamın misafirlere hediyesi. Slyvester, mama tabağı, biberon, yelek çok sevdiğimiz tanıdıklarımız ve komşularımızdan :)


Bu English Home ne kadar güzel şeyler yapıyo ama :))) Ablam anneme, yaptığı tüm hazırlıklar verdiği tüm emekler için "Üstün Başarı Ödülü " olarak bu kutuları almış. Ağlıyoduk sevinçten, çok güzeller :D



Havlular da ablamdan anneanneme. O da yelekler ördü torununun çocuğu oluyor, heyecanlı büyük anneanne olacağı için :) Bunlar da Madame Coco'danmış :))


Gerçekten güzel bir gündü. Uzun zamandır sınavlarımdan başımı kaldırmıyordum, kaldırsam da devamlı stres içindeydim. Benim için bir rahatlama oldu, sevdiklerimizden de hayır duaları alarak odamızı sunduk :) 

10 yorum:

  1. oooooo hersey bı harıkaaaa...nefıs bır partı olmuşşş...bebeişe mutlu saglıklııı upuzuunnn yılarrr dılerımmm..ALLAH analı babalı büyütsün ınsallahhh....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağolun serpil hanımm beğenmeniz çok mutlu etti :) güzel dualarınız için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Hepsi süper ya :) Ben de bebişe sağlıklı ve hayırlı bir hayat dilerim :)
    Bu arada mimlendin, bloguma bir uğra istersen, Sevgiler...
    ! •• Değerlendiriyorum ve Paylaşıyorum •• !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :))

      Sil
  3. ayy hepsi çok güzelmiş. hediyelerde birbirinden hoş. emeğinize sağlık. Rabbim hayırlı ömürler versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn cümlenin çocuklarına hayırlı uzun ömürler olsun inşallah :) çok sağol canım :)

      Sil
  4. Ellerinize sağlık tüm hediyeler ve hazırlıkla hakikaten süper :) Eee bir bebeiş geliyor eve, hayata, nasıl güzel olmasın herşey, nasıl özenli olmasın :) Geldikleri yere neşe huzur sevinç bereket getiriyorlar gelirken :) Sağlıklı olsunlar huzurlu olsunlar başarılı olsunlar tüm ayatları boyunca... Tüm ailesiyle sağlıklı bir hayat diliyorum yeni bebişe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenay hanım çoooksağolun güzel dilekleriniz için :) Gerçekten Bebekler çok ilginçler, agu deseler gülseler etraflarındaki tüm yetişkinler hayran oluyolar :)) onun başından ayrılıp iş güç yapmak zor geliyo, bir yere gitmek istemiyo canı insanın, doyamıyo :) inşallah kendi çocuğumuda sevmek nasip olur da, öncesinde yiğen sevgisini tadalım bi :)

      Sil
  5. Gerçektende çok sevimli bir organizasyon olmuş. Benimde hep istediğim bir şeydir ama sanırım hem organizasyonu yapmak hem de gebe olmak mümkün değil :) Dilerim Ahmet Efe sağlıkla ve mutlulukla geçirsin tüm hayatını. gelişi ile getirdiği mutluluk bir ömür sürsün inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Gonca Hanım beğenmenize çok mutlu oldum :) Bu hazırlıklara benim pek bir katkım olmadı ablam 8,5 aylık hamileyken hazırladı bence siz de yapabilirsiniz :) Güzel dualarınıza hep birlikte amin dedik, sevgilerle :)

      Sil