Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

22 Aralık 2012 Cumartesi

Ahmet Efe'mizin Anne Başucundaki Minik Beşiği

Bu beşik de, Ahmet Efe'mizin yatak odasındaki minik beşiği, Tahminen 6 aya kadar bu beşiğe sığar.İçindeki nevresim takımında ismi yazıyor. El nakışı kursuna giden ablam, emek emek işledi :) Dikiş ve mefruşat kursuna giden annem de yatak kenarlıklarını ve nevresimini dikti :)






6 yorum:

  1. Ayy çok beğendim güleee güle yatsın uyusun büyüsün AHMET EFE.. Benım oğlumda POYAZ EFE... Efeler pek bi yaramaz oluyorlar ALLAH yardımcınız olsun :D

    YanıtlaSil
  2. Ay öyle diyorlar hem de yiğenimin adını ben koydum tüm suçlu ben olucam heralde :) Ahmet efe olsun mu olmasın mı derken beğendiler koydular ama daha şimdiden ablamın karnında zıplıyor :) Güzel dualarınız içi teşekkürler sizinde poyraz efe'nize birlikte uzun bi ömür versin inş Rabbim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi adıyla yaşasın yaramaz oluyorlar ama çokta akıllı bıdık oluyor EFE'ler.. RABBİM en güzel günleri yaşatsın size AHMET EFE ile.. Amiiiinn.. ;)

      Sil
    2. Amin Sıla Hanım oğlunuzun öndeki iki dişine bayıldım çok sevimli maşallah :)

      Sil
  3. Canım Allah analı babalı,imanlı büyütsün yavrunu inşaallah.Hazırlıkların çok güzel olmuş.Hatta harika olmuş.Ben oğlumda yapamadım böyle hazırlıklar.Evim Afyonda idi,ailelerde Ankara'da olunca doğum Ankara da oldu.İnşaallah nasip olursa bir sonraki çocuğuma yaparım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Rabia Hanım bunları yiğenim için hazırladık, ablam da gerçekten yetekli bu konularda, ben kendi çocuğuma bu kadarını yapamam heralde, yapı itibari ile çok ince eleyip sık dokuyamam :)İkinci bebeğiniz doğsun fikir alışverişi yaparız, size yardımcı oluruz inşallah:)

      Sil