Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

13 Ekim 2013 Pazar

Diş Buğdayı Kutlaması Son Ayrıntılar

Daha önce de belirtmiştim diş buğdayı kutlamasını ablam ve aynı yaşta çocukları olan iki arkadaşı, birlikte kutladılar :) Belediyeye ait çok şık bir salonu ayarlamış arkadaşı. Biz de bir gün öncesinden gidip süsledik. balonlar astık, daha önceden hazırladığım "Dişimiz Çıktı" yazısını yerleştirdik. Açık büfe şeklinde düzenleyeceğimiz yemek bölümünü tüller ile süsledik.

Kutlama öncesi hazırlıklar için hazırlıklar-1 ve hazırlıklar-2  yazılarını da okumayı ihmal etmeyin :)




 Misafirlerimizin masalarında da böyle sevimli çiçekler vardı :)
Bebekler ortalıkta istedikleri gibi gezebilsinler diye aklıma gelen fikir hayat kurtardı :) Örümceklerini de getirdik ve o kadar saat boyunca bebekler de bizimle eğlendiler. Örümcekleri sayesinde rahat rahat dolaştılar :)



















Çocukların arabalarına uçan balon bağlama fikri bana ait değil ama bayıldı herkes :) Uzaklardan bakınca bile yerlerini tesbit edebilmek için çok iyi oldu :)


Pastamız da resim baskılı oldu tabiki :) Üçünü yanyana koyup fotoğraf çekme çabamız çok komikti. Biz çocukları güldürelim diye isimlerini  söyleyip alkışlayınca çok yüksek bi gürültü çıkmış, sonunda hepsi ağlamıştı :D
Eh, diş buğdayının olmazsa olmazı meslek seçimi. Sanki çok gerçekçi sonuçlar alacakmışız gibi heveslendik. Biri mouse, biri steteskop biri de makas seçti bebeklerin :) Hayırlı ve güzel meslekleri olsun inşallah :)




Umarım yaptıklarımız beğenilmiştir, Belki bir organizasyon şirketi ile anlaşıp harika derecede uyumlu ve göze hitab eden bir kutlama yapılabilirdi. Pastadan tutun da tüm tabaklar, su şişeleri dahil, belli bir tema üzerine yoğunlaşabilirdi. Ama inanın ki, insanın birşeyleri elde yapması o kadar mutluluk verici ki. Hayalgücünüzü kullanmak, en son herşeyi bitirip "Ellerimize sağlık" diyebilmek çok çok güzel :) 

8 yorum:

  1. Uçan balon fikri süpermiş :) Herşey çok güzel olmuş valla tebrik ederim :) Hele o hatıra ağacı :) hemen kocaman kuru bi dal bulup bende yapayım eve :) minik keçelerimi asarım.
    Hele şu bardaklardaki burada dirgit derler o haşlanmış bakliyatlar yok mu kokusu burnuma geldi :) Güzel anılar... Bu arada bayramınız şimdiden kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok mutlu oldum beğenmenize Nurten hanım :) Gerçekten, fotoğraflar rengarenk oldu, umarım hazırlık yapan başka annelere de ilham kaynağı olabiliriz :) Sevgiler...

      Sil
  2. Yerim ben o tatlıları:)Çok güzel hazırlıklar canım.tebrikler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol feyza abla, biz de tüm gün yedik o tatlılıkları :)

      Sil
  3. Herşey harika olmuş :)

    YanıtlaSil