Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

30 Kasım 2013 Cumartesi

"Converse"lerin Dönüşümü

Herkese  güzel bir haftasonundan merhaba :) Şu sıralar tek eğlencem ara sıra başına oturduğum bilgisayarım. Facebook ta şööyle bir gezindikten sonra blogları gezmek de en büyük eğlencemdi. Ama bu İnstagram çıktı çıkalı bloglarda müthiş bir durgunluk mevcut... Bence kendimizi fazlaca instagrama kaptırmadan buraları da ıssız bırakmayalım :) Sizi takip etmeyi sevenlerdenim :)

Gelelim bu postun konusuna. Aslında yapalı epey oldu ama paylaşmayı unuttum. Ben de başka bir blogdan fikir edinerek yaptım, ama bloğun ismini hatırlayamadım şimdi. Çok eskiyen tam 6 yıllık converse'lerimi boyadım. Converse böyle ilginç bir ayakkabı. Tamamen bez ve yıllarca dayanıyor :))

Lokman Hekim isminde baharat vs. satan bir dükkandan tekstil boyası ve fikse aldım. Kullanım talimatlarında, deterjan gözüne 1 kaşık tuz, 1 kaşık sirke ve boyayı, yumuşatıcı gözüne de fikseyi koyup 90°C 'de yıkamam gerektiği yazıyordu. Denilen herşeyi yaptım ama bu fikri edindiğim blogda yapan bayan, 90 derecenin çok fazla olduğunu düşündüğünden 50°C 'de yıkamış. Ben de öyle yaptım. 

Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi beyaz kısımları da boyandı. İlk çıktığında kıpkırmızıydı hemen cifle sildim.Bir arkadaşım beyaz spor ayakkabısı boyası olduğunu söyledi. Belki bir de onunla beyaz yerleri boyamayı denerim :) 






10 yorum:

  1. Cesaretli bir değişim olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Çok canlı ve güzel olmuş...İyi fikir...

    YanıtlaSil
  3. Bu tür ayakkabıların da adeti böyle, giy giy eskimiyorlar. Ben genelde başkasına vererek sıkıldığım ayakkabılardan kurtuluyorum, ama seninki daha güzel bir çözüm tabi. Çok güzel bir çalışma olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet sırf hemen alıp, sıkılınca vermek için kalitesiz ayakkabı alıyorum derdi bi arkadaşım da :)) çok sağolun :)

      Sil
  4. çok iyi olmuş! yeni rengini pek beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler ben de eski halinden daha çok beğendim :))

      Sil
  5. Çok güzel olmuş eline sağlık, bana da hediye gelen açık gri bir conversem vardı onu boyayayım bari, daha önce kumaş penye boyamıştım ama ayakkabı boyamak aklıma gelmemişti, hatta rengini beğenmediğim pantolonla beraber atayım ayakkabıyı makinaya, aklına, fikrine, emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler beğenmenize çok sevindim deneyin kesinlikle :)

      Sil