Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

20 Kasım 2013 Çarşamba

Bebek Tütü Takımı

Bu kez bir yakınım için hazırladığım bebek tütü takımını paylaşayım sizlerle :) Uzun zamandır ders ve siparişler arasında geçen yoğun zamanımdan dolayı, diğer blog arkadaşlarımı takip edemedim, ben de sadece resim ekleyip çıkmak zorunda kaldım.

Bebeklere tütü eteği her zaman çok yakıştırıyorum. Aslında ilk başta niyetim sadece badisine isim yazıp, eteği de hazır satın almaktı. Ama kış mevsimi dolasıyla hiç bir yerde tütü etek bulamadım. Arkadaşım da "Neden kendin yapmıyosun?" deyince bende bi ışık yandı :) Hemen kolları sıvadım, yapılışını inceledim internetten. Bel ölçüsünü bilmek yeterliymiş, yapması çok çok zevkli :)

Kız bebeklerin herşeyi baştan ayağa pembe pembe pembe ve yine  pembe olunca, ben bu kez kırmızı yapayım diye düşündüm :) Bence oldukça güzel bir şey çıktı, sahibi de çok beğendi daha çok mutlu oldum :)

!!! Bu kargoyu kaybeden, bulamadık diyen ve ertesi gün aynı yerde kargoyu bulan, bu süreçte kargom kayboldu diye bana baş ağrıları yaşatan PTT kargoyu kınıyorum. Telefon ile arayıp yardımcı olmalarını istediğimde beni azarlayabilecek kadar saygısızlar. Elden geldiğince kullanmamak lazım...



  Herkese sevgilerrrr :))

4 yorum:

  1. Sırf sen yoğunsun diye ben de post girmiyordum :p
    Bunu çok çok beğendim,ellerine sağlık. Olsa da sevsek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar düşüncelisin arkadaşım ben senin postları okumaya fırsat bulurum merak etme sen :) yazsan da okusak :)

      Sil