Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

16 Kasım 2012 Cuma

Peçete Transferi İçin Yardımm :))

Çok özeniyodum intenette gördüğüm peçete dekupajı yapan bayanlara :( tutkalı aldım fırçayı aldım ama beceremedim bi türlü, kavanoza yaptım olmadı kutuya yaptım olmadı :) zor bi işmiş.  Sabunlara yapılanlarını görünce bi deneyim dedim, fena olmadılar sanırım :) ama hala kavanoza yada cama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilenler yardım etsinn :)




Bir de paket yaptım böyle :))

4 yorum:

  1. Merhabalar güzel yorumunuz için teşekkür ederim bende ziyarete geldim sabunlar gayet güzel olmuş inanın yaptıkça insanın eli alışıyor. Önemli olan peçeteyi transfer yaparken çok dikkatli davranmak.Ben peçeteyi uygulayacağım zemine yapıştırdıktan sonra parmağıma buzdolabı poşeti geçirip peçetenin üzerinden hafifçe bastırıyorum böylelikle elime de yapışmıyor peçete de düzgün yerleşiyor. Sonra üzerine tutkal sürüp kurumaya bırakıyorum. Yine merak ettiğin birşey olursa yardımcı olurum. Camlar için de aynı şeyler geçerli ben bloğumda bazen detaylı olarak anlatıyorum . Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

    YanıtlaSil
  2. Birde yorum ayarlarına girip kelime doğrulamyı kaldırırsan iyi olur. Bende de aynı durum vardı bu yüzden yorum yazmak vakit alıyor.

    YanıtlaSil
  3. çok teşekkür ederim blogunu karıştırayım tavsiyelerini dinliycem zeynepcim :)) (yorum ayarlarını da düzeltmeye çalışırım ;)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Denizci temali icin peceteyle mi yaptiniz nereden buldunuz

    YanıtlaSil