Powered By Blogger

HOŞGELDİNİZ :)

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN "havuclamaydanoz@hotmail.com"ADRESİNE MAIL ATABİLİRSİNİZ..

5 Ağustos 2013 Pazartesi

Bloğumda Değişiklikler Var :)

İyi gecelerrr, bayrama 2-3 gün kala son oruçları tutarken, son misafirlerimizi de ağırladık. Ramazan'ın bitişi, bayrama kavuşma açısından güzel, bir yandan hüzünlü. Her yer neşeliydi, insanlar dışarıdaydı saat gece bire kadar :) Bu neşeli ortamı özleyeceğim. Bayram alışverişi dolayısıyla çok da yoğun her taraf, umarım bayram gereçleri stoklarını daha önceden halletmişsinizdir :) Ankaralılara uyarı, Gimsa alışveriş merkezlerine 100 metreden fazla yaklaşmayın, iğne atılsa yere düşmez haldeymiş. Çocuğuna bayramlık alan aileler de Lc Waikiki'ye akın etmiş :))

Biz de bayramda memlekete Aksaray'a gideceğiz. Baba tarafım oradalar, bayram ziyareti iyi olur dediler. İnşallah kazasız belasız gider geliriz, sorumluluk sahibi bir blogger gibi davranıp birçok fotoğraf çekeceğim inşallah :)

Veee gelelim asıl konuyaaaa :) Bu telaşeler arasında benim isteklerimi geri çevirmeyip, değişikliğin iyi olacağını söyleyen Gül, bana bu kısayol butonlarını ve yepyeni dallı güllü header'ımı tasarlamış. Gerçekten çok beğendim, ellerine sağlık canımm :) Bol pembeli olsun demiştim, kırmamış bir çok örnek hazırlamış özellikle bunu çok beğendim :) Tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için burdan öpücükler sana :))


8 yorum:

  1. cok guzelmis canim,,,,headeri nasil yapiyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sona, ben PhotoScape isimli programda hazırlamıştım ama bunu arkadaşım hazırladı, nasıl yaptı bilemiyorum :))

      Sil
  2. Merhabalar;
    Çok hoş bir blogunuz var.. :)
    Blogunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    241. takipçin benim.. :)
    Bana da gelirsen sevinirim :)
    ¦ Sevgiler ¦
    http://whiteglaze.blogspot.com
    twitter: @_gamzeahmet_

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz meslektaşmışız, ben de bloğunuzu takibe aldım her zaman görmek isterim sizi :)

      Sil
  3. Çok şirin olmuş hepsi, güle güle kullanalım inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canımm ellerin dert görmesin :) herkesin zevkini biliyosun maş :)

      Sil
  4. Canim blogunu cok sevdim mutlu bayramlar bende bloguma beklerim sevgiler :) http://prensesin-masali.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil